Santa Susanna 16 de juliol 2020

El Festival Love Santa Music es suspèn després de desaconsellar l’Ajuntament la seva celebració

L’alcalde, Joan Campolier, considera que en aquests moment la prioritat ha de ser garantir la seguretat de les persones i impedir rebrots de la Covid.

Els organitzadors del Festival Love Santa Music que aquest estiu s’havia de fer per primer cop a Santa Susanna, han accedit a la recomanació de l’Ajuntament i l’han suspès. L’alcalde, Joan Campolier, va plantejar ahir als promotors de l’esdeveniment –el grup Promo Music Events, PME–, la conveniència de no celebrar-lo com a mesura de prudència davant l’evolució de la Covid en punts com Lleida o l’Hospitalet de Llobregat.

Campolier els va traslladar el seu suport i reconeixement per haver estat capaços d’impulsar una iniciativa innovadora i engrescadora, però els va demanar generositat en uns moments que cal evitar riscos i actuar amb sentit comú per impedir rebrots de coronavirus.

Des de Love Santa Music volem agrair la feina i la implicació de l’equip de l’Ajuntament de Santa Susanna que, des de l’inici i fins ara, ha estat al costat de l’organització per impulsar el festival. També volem donar les gràcies als grups de música i artistes, artesans i comerciants, food trucks, patrocinadors, col·laboradors de Santa Susanna i a tots els que ens seguiu. Malgrat la situació d’incertesa actual, seguirem treballant per poder-nos retrobar en futurs esdeveniments. Estigueu atents a les nostres xarxes socials!

FESTIVAL LOVE
SANTA MUSIC

un tributo para ti

FESTIVAL LOVE SANTA MUSIC quiere ser un espacio de encuentro donde disfrutar de la mejor música en un marco de ensueño, donde las ondas musicales cogen olor a sal. Queremos que encuentres entre la arena de la playa y la sombra de las palmeras las mejores vibraciones de una experiencia única pensada para todos.

Queremos conseguir que por unos instantes el tiempo se detenga, tu mente descanse, tome aire y solo quiera llenarse de las mejores sensaciones.

Es por este motivo que desde el Festival Love Santa Music queremos conseguir hacer llegar esta propuesta a todos, con entrada gratuita y solidaria para todas aquellas personas que quieran vivir una experiencia para recordar.

BIENVENIDOS A LOVE SANTA MUSIC…
un tributo para ti.

INSTAGRAM

SÍGUENOS

FACEBOOK

SÍGUENOS

Organiza:

pme

Con la colaboración:

santa-susanna
sta-susanna

Major sponsors:

Co Patrocinadores

Colaboradores