ESPAI LOVE SANTA SUSANNA VILLAGE

El festival LSM molt més que música

El festival LSM disposa d’un espai de més de 10.000 metres quadrats, on estaran integrades diverses àrees, on juntament amb l’Àrea de concerts, hi conviuran Àrea d’atraccions, gastronomia i mercat… resultant un multiespai
on tothom pot trobar el seu lloc amb els amics o la família.

Aquest espai en una zona tranquil·la al costat de la platja, amb fàcil accés i amb zona per a pàrquing, que permet poder gaudir tants dels concerts com de tota l’emoció complementària com pot ser una part amb atraccions, una altra amb gastronomia i food trucks.

El village estarà obert encara que no hi hagi actuació a l’escenari gran, donat que l’escenari del Village serà obert cada dia donant veu a nous talents i artistes de KM 0.

ÀREA CONCERTS

2.600 metres d’esplanada per gaudir

Amb espai per ballar, atesa l’amplitud de la zona habilitada per al públic seguint les noves distàncies per les activitats a l’aire lliure.

Un gran escenari cobert de més de 14 metres i amb torres de so a 10 metres d’altura, per gaudir en un esplanada de més de 2.600 metres quadrats on es podrà poder gaudir dels concerts amb total seguretat; amb la seva zona de backstage ens donarà la benvinguda, donant forma a una esplanada per poder gaudir dels concerts.

ÀREA LÚDICA

Una estona en família amb atraccions de tota mida

Un espai pensat per a tota la família amb la gran atracció d’una gran nòria amb vistes úniques i espectaculars i atraccions per als més petits.

Segur que recordareu les sensacions d’aquest espai pensat per les famílies sense límit d’edat.

També tindrem d’altres atraccions de tota mida perquè tota la família pugui gaudir de les sensacions més boniques per un dia rodó.

ÀREA GASTRONÒMICA

Beguda i menjar amb vistes de somni

En aquest espai ofereixen diverses opcions per tastar diferents propostes gastronòmiques amb begudes i còctels.

Serà un espai on podrem trobar-nos amb amics i amigues i fer petar la xerrada mentre gaudim de productes de proximitat i de creació.

També tindrem un escenari de petit format per fer l’estada més agradable on trobarem artistes en projecció.

S’instalarà una zona Chill-out on mentres fem un mos i podrem seguir les actuacions al gran escenari, no has de renunciar a res.

ÀREA MARKET

Fins i tot trobarem els complements ideals

Aquesta àrea és un complement al Festival, i dona valor a ser un espai on passar una bona estona i aprofitar el moment per poder adquirir productes artesanals.

Els millors complements per poder triar en un ambient relaxat i on el món deixarà de ser trepidant per passar a ser un temps idíl·lic.